Studentska konferencija

“Math - language of nature - MathVerse“


MathVerse

konferencija Studentska konferencija “MathVerse“ održaće se od 26. do 29. oktobra 2023. godine na Tari.

Pred Vama je prilika da uz pomoć stručnjaka iz kompanija Finbet, Bosch, Banca Intesa, MozzartBet, Mozzart Fondacija i mnogih drugih, te profesora sa našeg fakulteta i gostujućih predavača, načinite bitan korak na putu svog razvoja i karijere. Svi oni su spremni da svoje znanje i ekspertizu podele sa vama u okviru predavanja i radionica na ovogodišnjoj konferenciji.

Akademske aktivnosti pokrivaju sledeće oblasti izučavanja: softverski inženjering, objektno-orijentisano programiranje, aktuarstvo i finansije, statističke modele i vremenske serije i astronomiju. Teme obuhvataju najzanimljivija i najaktuelnija dostignuća iz svake od navedenih oblasti.

Pored pomenutog, studenti će imati priliku da učestvuju i u soft-skills radionicama, koje imaju za cilj razvoj neformalnih veština (priprema i pisanje CV-a, priprema za razgovor za posao i sl.) neophodnih za zapošljavanje i uspešnu karijeru. U okviru konferencije biće organizovane i simulacije intervjua, gde će studenti imati prilike da se oprobaju u "razgovoru za posao" sa predstavnicima svih partnera projekta, te Company circle, na kom će studenti moći da se upoznaju sa načinom poslovanja vodećih kompanija na našem tržištu.

Pored gorenavedenog, moći ćete da uživate u druženju sa kolegama, učestvujete u rešavanju izazova, posetite neke od najlepših predela Tare i drugim sadržajima koje smo pripremili za vas.

Uskoro objavljujemo neviđeni line up za #MathVerse2023. Sve neophodne informacije u narednom periodu možete naći na našem sajtu i Instagram profilu @suma_matf.POČASNI GODIŠNJI SPONZOR

POČASNI GODIŠNJI SPONZORZLATNI SPONZOR

ZLATNI SPONZORZLATNI SPONZOR

Naturalni partneri projekta

nefinansijska